There is no stalemate

برای مهندسین بن بست وجود ندارد. آنها یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.

There is no stalemate

برای مهندسین بن بست وجود ندارد. آنها یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.

لحظه به لحظه با ترور جان‌ اف کندی

 جان اف کندی، سی و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که در 22 نوامبر 1963 در سفر به شهر دالاس تگزاس همراه با همسرش ژاکلین کندی سوار ماشین روباز بود، از داخل ساختمان یک مدرسه و از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. او در سومین سال دوران ریاست جمهوری خود به سر می‌برد. 

به گزارش ایسنا به نقل از فرارو، پس از این سوءقصد «لی هاروی اسوالد» در ساعت ۷ بعداز ظهر همان روز به‌ عنوان قاتل رئیس‌جمهور معرفی شد اما وی دو روز بعد در مرکز پلیس دالاس توسط «جک روبی» به قتل رسید.

خود جک روبی نیز در دوره محاکمه‌اش، به طور مرموزی و به علت بیان شده ذات‌الریه، کشته شد.

«لی هاروی اسوالد» اعلام کرده بود که او به کسی تیراندازی نکرده و مدعی شد که دارند از او به عنوان «طعمه» استفاده می‌کنند. او مدعی شد که عکسی که او را با سلاح قتاله نشان می‌داد جعلی است و صورت او را به بدن کس دیگری چسبانده‌اند. به دلیل مرگ او، بیگناهی یا مجرم بودنش هرگز در دادگاهی اثبات نشد. بعضی منتقدان می‌گویند که اسوالد هیچ نقشی در این ترور نداشته‌ است.

لیندن جانسون معاون کندی همان روز سوگند یاد کرد و رئیس‌جمهور آمریکا شد. وی پنج روز پس از مرگ اسوالد، کمیسیون «وارن» را تشکیل داد تا پرونده این ترور بیشتر بررسی شود. این کمیسیون نتیجه گرفت که اسوالد به تنهایی در قتل دست داشته‌ است.

در تحقیقاتی که بعدها در دهه هفتاد توسط «کمیته انتخابی مجلس برای ترورها» صورت گرفت نیز قاتل بودن اسوالد تایید شد اما این کمیته ادعا کرد که او احتمالاً تنها بخشی از دسیسه برای قتل رئیس‌جمهور بوده‌ است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد